Tekst og tanke


Skrive, skirve, sirkve…

Happy advent! November er over, og med det NaNoWriMo. Dermed er det på tide med litt selvskryt. Ikke bare klarte jeg å skrive de 50.ooo ordene som organisasjonen utfordrer deg til. Neida, i går klokka jeg inn på 80.010, ca. 280 sider, og har nå et førsteutkast til en roman liggende i en diger bunke på skrivebordet mitt. Det føles fint, og riktig. Gratulerer til alle dere som klarte det, vel blåst til alle som har prøvd seg, og det kommer en november i 2010 også, for dere som ikke fikk dette med dere i år.

Alle de 280 sidene mine skal nå få seg en liten pause, mens jeg trekker pusten og øver meg i å se på dem med nye, friske øyne. I mellomtiden skal jeg forberede et bidrag til Signaler 2010.

Signaler er CappelenDamms årvisse debutantantologi. Lars Saabye Christensen og Pedro Carmona-Alvarez har begge vært redaktører for antologien. Fra neste år er det poeten Kristin Berget som tar utfordringa. Med fare for altfor sterk konkurranse oppfordrer jeg alle dere forfatterspirer til å sende inn til Signaler. Fristen er 15. januar 2010. Lykke til!

Reklamer

2 kommentarer so far
Legg igjen en kommentar

[…] skrive | Tags: 1. april, Filmmanus, NaNoWriMo, Script Frenzy Du fikk kanskje med deg at jeg skrev førsteutkastet til en roman i løpet av november? Vel nå braker det snart løs igjen. I april er det nemlig Script Frenzy. Det er samme […]

Tilbakeping av Skriv en film på en måned « Tekst og tanke

[…] fikk kanskje med deg at jeg skrev førsteutkastet til en roman i løpet av november? Vel nå braker det snart løs igjen. I april er det nemlig Script Frenzy. Det er samme […]

Tilbakeping av Skriv en film på en måned « Tekst og tanke
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s%d bloggere like this: