Tekst og tanke


Skriv en film på en måned

Du fikk kanskje med deg at jeg skrev førsteutkastet til en roman i løpet av november? Vel nå braker det snart løs igjen. I april er det nemlig Script Frenzy. Det er samme organisasjon som står bak NaNoWriMo, men denne gangen er målet å skrive et manus på 100 sider i løpet av 30 dager.

Med manus mener jeg skuespill, film- eller TV-seriemanus, grafisk roman, eller andre sjangre som måtte passe inn i formatet. Jeg har flere ideer jeg kanskje skal jobbe med, men akkurat nå ser det ut til at jeg skal jobbe på et filmmanus sammen med en venn av meg. Blir det som vi har tenkt kommer resultatet til å bli hysterisk morsomt.

Men uansett hva resultatet skulle bli: Denne måten å skrive på er fantastisk. Organisasjonen som står bak sender ut motivasjons-eposter gjennom hele måneden. De kommer med råd til hvordan du kan jobbe, hvordan du kan forløse en tekst, og de har en side med forumer hvor du kan diskutere med andre som er i samme situasjon.

Jeg elsker å skrive, men innimellom kan det være vanskelig å holde på motivasjonen. En intensiv måned som dette, hjelper. Få med deg venner og skriv sammen med dem. Eller skriv noe hver for dere, men hjelp hverandre fremover. Følg med på andres fremgang og push deg selv litt ekstra.

Hvis du ikke har noen venner som vil være med på leken, eller kanskje ikke tør å fortelle dem om skrivedrømmene, så er jeg gjerne venn og motivasjonspartner. Legg meg til som «writing buddy» på siden deres, og/eller legg igjen en kommentar her.

Skal du ikke skrive, men er nysgjerrig på hvordan det går, er det bare å følge med. Jeg lover å holde dere oppdaterte.

Dette blir gøy! FILM FTW!

Reklamer

Legg igjen en kommentar so far
Legg igjen en kommentarLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: